Baumit Akademija 2023
star_border


Baumit Akademija 2023

Baumit, kao vodeća kompanija u oblasti građevinskih materijala, s fokusom na stalno ulaganje u inovacije koje pridonose boljim svojstvima primjene samih materijala kao i njihovoj efikasnosti i pozitivnom uticaju na prostor gdje ljudi provode svoje vrijeme, i ove godine organizuje Baumit Akademiju 2023, sa porukom Znanje na 1. mjestu!


Baumit je mjesto gdje će profesionalci iz oblasti građevine imati priliku sticati novo znanje, kao i podijeliti svoja iskustva s drugom stranom.

Radujemo se Baumit Akademiji 2023 od koje očekujemo mnogo, a sve s ciljem što bolje edukacije zainteresovanih profesionalaca, jer u konačnici kvalitetna gradnja, zdravo stanovanje i energetska efikasnost moraju biti među prioritetima čitave industrije i društva. Naš konačni cilj je podizanje svijesti i profesionalaca a i krajnjih korisnika o važnosti zdravog i kvalitetnog životnog prostora jer svaki čovjek zaslužuje živjeti u zdravim, energetski efikasnim i lijepim domovima za održivu budućnost.


Baumit vizija

”Mi osnažujemo naše partnere da
grade zdrave, energetski učinkovite i
lijepe domove za održivu budućnost.“

----------------------------------------------------------------------------------
Mi u Baumitu smo od samog početka posvećeni ljepoti i održivosti u područjima gradnje i stanovanja. Težimo razvoju i proizvodnji održivih proizvoda koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i estetike.
Provođenje istraživanja u našem jedinstvenom VIVA istraživačkom parku pomaže nam u stalnom ispitivanju i poboljšavanju naših proizvoda, a samim tim dolazak do inovativnih rješenja za zdrave, energetski učinkovite i lijepe domove je znatno jednostavniji. Iz naše vizije se vidi
da nam je cilj i partnerima prenijeti naše znanje, temeljeno na više od 30 godina iskustva, u obliku visokokvalitetnih sistema i usluga za zajedničku izgradnju održive budućnosti.


Mjesta i datumi održavanja Baumit Akademije 2023

Cazin, 20.02.2023
Banja Luka, 21.02.2023
Tuzla, 23.02.2023
Sarajevo, 27.02.2023

TEME:

FASADE
Baumit Fasadna ljepila - Contacts – Nova gel tehnologija
Baumit Završni slojevi 
Baumit Nova ton karta – 180 novih nijansi

PODOVI, PROGRAM ZA POLAGANJE KERAMIKE
Podovi Baumit Nivello-Nivello50
Baumacol - NOVO FlexUni Gel
Baumacol - NOVO FlexTreme

BETONI
Betoni - NOVO All In Beton B20 - primjena
Beton NixMix - primjena

BAUMIT KLUB - Novo 2023
KVIZ ZNANJA - Nagrade za najbolje


Prijava na Baumit Akademiju 2023 moguća je preko naših Partnera ili putem online prijave: