Baumit Beton
star_border

Baumit Beton B20

Fabrički zamiješan beton – samo dodaj vodu!

Svako ko je nekada učestvovao u radovima koji uključuju i betoniranje zna da je to nerijetko posao koji uključuje dosta truda u toku same pripreme smjese betona. Gustoća, omjer cementa i šljunka samo su neki od izazova. Nemoguće je zaboraviti i nered koji se napravi na mjestu gdje se beton priprema, viškove materijala koji u većini slučajeva kasnije i propadne.

Kao i uvijek, Baumit je kompanija koja kroz analizu svojih potrošača i njihovih potreba nastoji pronaći najkvalitetnija rješenja koja olakšavaju sam rad na gradilištu bez da se kvalitet urađenog na bilo koji način dovede u pitanje. Takav je slučaj i sa novim fabrički zamiješanim betonom– Baumit Beton B20 koji pridonosi dinamici posla, omogućava laku i brzu pripremu betona koji svojim karakteristikama može odgovoriti na većinu zahtjeva bilo da se radi u zatvorenom ili otvorenom prostoru. 

Samo dodajte vodu! Bilo da se miješa mašinski ili ručno u malim ili većim količinama, sa Baumitovim Betonom B20 uvijek imate željeni rezultat bez da brinete o omjeru. Posebna vlakna kojima je Beton B20 ojačan ulijevaju i dodatnu sigurnost majstorima i investitorima da će finalni proizvod odgovarati svim opravdanim očekivanjima. 


Baumit Beton B20 je prethodno zamješani suhi beton za univerzalnu upotrebu, klase čvrstoće C16 / 20. Može se koristiti za sve betonske radove na individualnim stambenim objektima i u vrtu. Za popravku i sanaciju betonskih strukturalnih elemenata. 


Želite li postati Baumitov „Beton“ trgovac ?


Mi u Baumitu se trudimo u svakoj prilici iskazati zahvalnost svojim vjernim partnerima koji su neizostavan dio Baumit porodice.
Shodno duhu koji nas pokreće sve ove godine, odlučili smo pokrenuti posebnu priču u kojoj glavnu ulogu imaju upravo naši poslovni partneri.
Titulu „Beton“ trgovac zaslužuju samo najčvršći i najpouzdaniji, simbolično jer je i naš Beton B20 upravo takav!

Javite nam se, naše prodajno osoblje čeka vaš poziv marketing@baumit.ba