Baumit Life Color App
star_border

Baumit Life Color App

Vizualiziraj fasadu brzo i jednostavno

Ko želi preoblikovati fasadu, treba puno mašte, zar ne? To je bilo nekada! Jer od sada postoji Baumit Aplikacija za vizualizacuju fasade, koja odmah vizuelno implementira vaše vlastite dizajnerske ideje.Ono što čini fasadu posebnom je interakcija između arhitekture i dizajna boja. Kada gradite kuću potpuno iznova, materijal, struktura i boja moraju se uskladiti još od faze planiranja. Kod obnove postojećih objekata, stvari postaju komplikovanije. Nova krovna konstrukcija - ali u kojoj boji? Ono što je nekada bilo najmodernije, danas možda više nije. Također, mogućnosti oblikovanja fasade postale su nevjerojatno raznolike zahvaljujući inovativnim materijalima. Kako onda znati što je sve dostupno i šta ide zajedno ili stvara zanimljive akcente?

S aplikacijom do individualne fasade 

Kada pažljivo posmatrate fasadu kuće, primijetit ćete da tu djeluje mnogo komponenata. S Baumit Aplikacijom za vizualizaciju fasade možete svaku od njih pojedinačno dizajnirati i zatim procijeniti cjelokupni izgled. Baumit Aplikacija za vizualizaciju fasade je brz i jednostavan alat za donošenje odluka u nekoliko koraka.  Aplikaciju jednostavno instalirajte na svoj pametni telefon, a pronaći ju možete skeniranjem jednog od QR kodova.

Evo kako aplikacija funkcioniše:

Jednostavno otvorite aplikaciju na svom pametnom telefonu, uslikajte željenu fasadu i učitajte sliku. Zahvaljujući pozadinskoj
umjetnoj inteligenciji, aplikacija precizno prepoznaje fasadu i omogućuje vam da je prilagodite bojama do najsitnijih detalja.
Automatski prijedlozi boja
Odaberite između preko 1.000 nijansi boja i istražite različite efekte boja prije nego donesete konačnu odluku. Također
ćete dobiti prikaz Baumit proizvoda koji vam omogućuje da ostvarite svoj izbor.
Uzbudljive nove funkcije
Kao i svaka druga aplikacija, i Baumit Aplikacija za vizualizaciju fasade donosi ažuriranja koja će olakšati ili obogatiti uređivanje vašeg projekta.