BAUMIT ALLIN Beton B20
star_border

Betonirajte sa ALL IN - tako lako betoniramo danas!


Baumit ALL IN beton je prvi suhi beton koji se može staviti u mikser ili posudu za mješanje zajedno sa vrećom. Prilikom miješanja s vodom, ambalaža se raspada na prirodna celulozna vlakna, postaje dio betonske smjese i na taj način dodatno poboljšava svojstva smjese. Ovakvo miješanje betona donosi značajne prednosti - manje prašine, manje otpada i brži rad. Inovativna tehnologija budućnosti.

BETON JE PRIČA! Pogledajte video!Betoniranje ALL IN tehnologijom: Pomiješajte zajedno s vrećom


Šta znači ALL IN betoniranje? Suha betonska mješavina se miješa zajedno sa vrećom. Nema potrebe za otvaranjem, tako da izbjegavamo prašinu i vađenje prazne vrećice. Baumit ALL IN beton je još jedna priča o uspješnom razvoju inovativnog proizvoda, jer u svijetu građevinskog materijala ne postoji ambalaža koja se sama raspada i postaje dio proizvoda.


Baumit ALL IN Beton – za sve radove oko kuće


To je laka i isplativa alternativa za građevinske projekte koji zahtijevaju više od četiri vreće materijala. Zato nije važno da li želite da postavite roštilj, izgradite novu ogradu ili je vašoj baštenskoj kući potreban stabilan temelj - sa Baumit ALL IN tehnologijom možete betonirati pouzdano, ekološki i brže.

Koje su prednosti Baumit ALL IN Betona?


Betoniranje sa ALL IN tehnologijom je mnogo lakše, jer nema više dugotrajnih radnih koraka. Prvo, nema potrebe da otvarate vreću, a zatim sipate njen sadržaj u mješalicu ili posudu za miješanje. Drugo, veličina pakovanja Baumit ALL IN betona izračunava se stavljanjem dvije vreće u mješalicu istovremeno. I posljednja, ali ne i najmanje važna prednost - biće manje prašine na gradilištu. To će učiniti betoniranje bržim, čistijim i bez otpada. Mnogo razloga ZA!

Ekološki prihvatljivo pakovanje


Sa Baumit ALL IN betonom možemo betonirati brže i čistije nego prije, kao i ekološki prihvatljivije, jer nema vreća za otpad.