Baumit betoni
star_border

Baumit Betoni

U usporedbi s betonom isporučenim na gradilište u obliku svježeg morta, smjese suhog betona u vrećama imaju nekoliko prednosti: smjese su dostupne u malim količinama za manje poslove i mogu se koristiti na teško dostupnim mjestima. Tokom izgradnje ne zavisite o dobavljaču, a brzina napretka u potpunosti zavisi od vas. Preostali materijal možete iskoristiti za vaš sljedeći projekat.

  • Garancija stalnog kvaliteta
  • Jednostavno skladištenje i obrada
  • Samo dodajte vodu

Na gradilištu kao kod kuće

Univerzalni beton, širokoga raspona upotrebe u kući i vrtu. Za sve standardne betonske konstrukcije, postavljanje temeljnih traka, podnožja i podloga, betonskih stropova, zidova, stubova i stepenica. Posebni beton za konstrukcije koje zahtijevaju veliku čvrstoću ili vodonepropusnost, npr. spremnici za tekućine, septičke jame, spremnike za otpadne vode itd.

Baumit Beton B20

Univerzalni beton koji u uobičajenoj upotrebi razreda čvrstoće C16/20.  Pogodan za gradnju malih betonskih elemenata, stubova, temelja, zidova, stepenica itd.. Veličina zrna 8 mm.

Baumit NixMix Beton

Brzovezajući Baumit NixMixBeton za izgradnju temelja za stubove, pergole, sjenice, ograde, sušilice, itd.. Učinkovit, s jednostavnom primjenom bez miješanja. Potrebno samo istresti smjesu u nakvašenu rupu u slojevima od 10 cm, te svaki sloj zaliti predloženom količinom vode. Idealno za poslove koje je potrebno obaviti brzo.

Baumit Hobby beton

Tvornički pripremljen suhi beton, sitnog zrna,
klase čvrstoće C25/30, za sve vrste betoniranja u kući i vrtu. Granulacija 4 mm.