Intenzivni fasadni malteri i boje
star_border

Jednostavnija primjena intenzivnih fasadnih maltera i boja 

Fasadni malter Baumit PuraTop i fasadna boja PuraColor za intenzivne i blistave tonove. Visoka stabilnost tonova boja osigurana je spajanjem visokokvalitetnih pigmenata i akrilatnog veziva.

  • Svi tonovi boja
  • Intenzivne boje
  • Tehnologija hladnih pigmenata

Brilliant efekt

Sýte odtiene Baumit PuraPosebno vezivno sredstvo izvrsno veže pigmente, što garantuje visoku stabilnost boja i još bjelji ton boje Life 0019. U kombinaciji s hladnim pigmentima, omogućuje i korištenje tamnih nijansi na toplinski izoliranim fasadama.

Bolja zaštita fasade

Baumitovi fasadni malteri i boje imaju veći sterpen zaštite od biološkog onečišćenja algama. Zaštitne tvari proizvod su najnovije generacije i dodaju se u obliku mikrokapsula s neprekidnim otpuštanjem aktivne tvari bez negativnog uticaja na okoliš.

Sve za vašu fasadu

Farebné odtiene Baumit PuraTop
Tonovi PuraTop

Fasadni malter u boji PuraTop dostupna je u svih 852 tonova i 6 tekstura.

Više
Farebné odtiene Baumit PuraColor
Tonovi PuraColor

Fasadna boja PuraColor dostupna je u svih 852 tonova i 6 tekstura.

Više
Tmavá fasáda na zateplenie
Tamni tonovi

Posebni hladni pigmenti omogućuju upotrebu čak i vrlo tamnih tonova za toplinski izoliranu fasadu, ali s jednostavnijim pravilima.

Više
Oblikovanje fasadnih boja

Ne znate koji tonovi pristaju vašoj kući? Posjetite naš centar za savjetovanje.

Centar za savjetovanje

Tehnologija hladnih pigmenata omogućuje intenzivne boje

Posebni pigmenti odbijaju infracrvenu komponentu sunčeve svjetlosti u većoj mjeri od konvencionalnih pigmenata, što znatno smanjuje temperaturu na površini fasade i istodobno smanjuje rizik od oštećenja tokom pregrijavanja, naročito pri korištenju tamnijih tonova boja na toplinski izoliranoj fasadi.
Pri odabiru boje za izoliranu fasadu nema ograničenja. Izaberite svoj omiljeni ton iz širokog raspona tonova boja Baumit Life.