Kreativne fasade DesignLife
star_border

Završno-dekorativni malter i boje Baumit DesignLife

  • Kreativne, raznolike i jedinstvene fasade
  • Beskonačne mogućnosti oblikovanja
  • Dekorativno-završni malteri i efektne boje za fasadu

Okolina utiče na fasadu, a svaka fasada utiče na okolinu. Koju poruku želimo poslati našoj okolini? Kada tražite pravu nijansu i teksturu za vašu fasadu, pogledajte oko sebe i potražite nadahnuće. Odaberite tonove koji će prirodno pristajati vašoj fasadi i uskladiti se s okolinom.

Želite li se istaknuti? Ostvarite to dodatnim bojama ili teksturom vašg maltera. Pustite mašti na volju s kreativnim teksturama Baumit CreativTop.

Kreativan i prilagodljiv

Dekoratívna omietka

Dekorativno-završni malter Baumit CreativTop je završni malter za sve namjene s izuzetno jednostavnom primjenom, ručno ili mašinski. Zahvaljujući ovoj karakteristici može se koristiti kao dekorativno-završni malter na toplinskoj izolaciji, ali i na starim i novim mineralnim malterima i estrisima, na betonskim i renoviranim malterima. Ovaj se malter isporučuje u 6 različitih tekstura koje se mogu međusobno kombinirati.

Jedinstveni izgled

Kombinacija maltera CreativTop s opcijama oblikovanja i ukrasnim bojama donosi doživljaj fasada koji do sada nismo mogli ni naslutiti. Metalna boja Baumit Metallic, glazura Baumit Lasur ili prozirna svjetlucava boja Baumit Glitter. Jednostavna primjena, dobra cijena i učinkoviti rezultati zagarantovani!

Usmjereni na rezultat

Sa završno-dekorativnim malterom Baumit CreativTop i ukrasnim bojama otvaraju se neograničene mogućnosti za kreativnost u oblikovanju fasada. Malter je dostupan u 758 tonova boja i može se kreativno kombinovati. Grubo izravnavanje, oblikovanje teksture četkom ili valjkom, fino porozno s izgledom glatkog betona, ili apsolutno glatko s bojanjem - ove i druge bezbrojne originalne teksture mogu konačno postati stvarnost.

Kreativne strukture – budite upućeni.

Kreatívne fasády videá
Video materijali – Budite upućeni.

Tehnike za razvijanje vlastite kreativnosti s detaljnim uputama za primjenu. Nadahnite se i budite kreativni!

Pogledajte video
Prospekt_CreativTop
Upute za primjenu

Malter Baumit CreativTop pruža mogućnost vlastitog doživljaja fasada. 20 različitih tehnika s detaljnim uputama za primjenu.

Otvorite letak
Dekoratívne fasády
Različite kreativne tehnike

Galerija kreativnih tehnika s primjerima obrade. Grubo izravnavanje, oblikovanje teksture četkom ili valjkom, s izgledom finog betona, drveta, glatke fasade ...

Želim inspiraciju
Farebné odtiene
Tonovi boja

Tražite li pravi ton? Pogledajte 758 tonova kreativnih maltera i raspon tonova dekorativnih boja Baumit DesignLife.

Pogledajte ton kartu