Samonivelirajuće izravnavajuće mase
star_border

Samonivelirajuće izravnavajuće mase

  • Gipsani i cementni premazi
  • Savršeno ravne površine
  • Prikladno i za podloge sa podnim grijanjem

Samoizravnavajući premazi za izravnavanje podova. Jednostavni su za upotrebu i nakon stvrdnjavanja čine idealnu podlogu za polaganje pločica ili drugih podnih obloga. Koriste se ne samo u obnovi, za izravnavanje starih etaža ili ujednačavanje različitih visina podloge, već i u novim zgradama za nove estrihe, pri čemu podna obloga, npr. pločice velikog formata ili linoleum, zahtijeva izuzetno ravnu površinu.

Samonivelizačné stierky

Baumit Nivello Quattro na bazi kalcij-sulfatnog veziva

Sadrová samonivelizačná stierka

Samoizravnavajući premaz razreda CA-C20-F6 za anhidritnu podlogu, za izravnavanje gipsanih i cementnih podloga. Debljine od 1-20 mm, to je podloga za sve vrste podnih obloga, kao i za podno grijanje. Može se koristiti za sve stambene prostore, uključujući kuhinje i kupatila. Jednostavan za upotrebu, nema opasnosti od stvaranja pukotina uzrokovanih skupljanjem.

Samoizravnavajući cementni premazi

Baumit Nivello 30 cementni je premaz razreda CT-C25-F5 za izravnavanje cementnih estriha, a pogodan je i za podloge s podnim grijanjem. Pogodno za sve stambene prostore, uključujući kuhinje i kupatila. Za veće debljine, od 2-30 mm.

samonivelizačná cementová stierka

Priprema podloge

Odvojite masu za izravnavanje od okolnih zidova i okomitih konstrukcija pomoću ekspandirajućih zaptivnih traka Baumit PE, minimalne debljine 5 mm. Podloga se najprije mora obraditi predpremazom. Na propusnim podlogama koristite premaz Baumit Grund, a na nepropusnim podlogama ili podlogama s asfaltnim slojevima premaz Baumit SuperGrund.