Bosna i Hercegovina

Life Challenge 2020
star_border

Life Challenge 2020:

Najljepša fasada Evrope

Fasada je lice kuće i pokazuje stil ljudi koji u njoj žive. Cilj Baumit Life Challenge-a je promocija mašte i umijeća. Pokazati da postoji puno dragocjenog i kreativnog potencijala na fasadi u završnom sloju i kombinaciji različitih materijala, tekstura, oblika i boja.

Life Challenge – The Award

Nakon 2014. u Beču (Austrija), 2016. u Madridu (Španija) i 2018. u Bratislavi (Slovačka), Baumit Life Challenge 2020 trebalo da se održi  u zemlji pobjednika u Valenciji, Španija, u L'Hemisferic, 14. maja 2020. godine. Zbog novonastale situacije sa Coronavirusom, to nažalost nije moguće. Novi termin planiramo u septembru, naravno ako se  steknu uslovi. 

Očekuje se da će događaj privući oko 500 gostiju iz svih 25 zemalja Baumita, arhitekta, investitora i partnera iz svih 25 Baumit zemalja. Više od 300 projekata ocjenjivat će u više kategorija međunarodni stručni žiri.

Kategorije

Trenutno prikupljamo prijave najboljih fasada iz svake Baumit zemlje. Od februara 2020. do marta 2020. imat ćete priliku online glasati za najbolju fasadu Europe! Ovo su kategorije za pobjedu:


Novogradnja - Porodična kuća

Novogradnja - Stambena zgrada

Novogradnja - Poslovni objekat

Termička sanacija

Historijska sanacija

Posebne strukture

Prijavite svoj projekat

Imate Baumit fasadu i želite biti dio Baumit Life Challenge natječaja - stupite u kontakt s lokalnom kompanijom Baumit putem maila info@baumit.ba .

Klikni i glasaj: Od februara 2020

Vaše mišljenje nam je jako važno ! Koja je fasada najbolja? Od februara do aprila 2020. imate mogućnost glasanja za vaše omiljene projekte!
Unesite svoju adresu e-pošte i bit ćete obaviješteni kad se otvori anketa za javno glasanje.

* Unošenjem i slanjem svoje adrese e-pošte, potvrđujem da sam pročitao informacije o zaštiti podataka iz ove izjave i pristajem na obradu u opisane svrhe.