star_border

Anhidritni gipsani estrisi

  • Učinak samoizravnavanja
  • Savršeno ravna površina
  • Također za podno grijanje

Čvrsto tlo za vaše noge!

Potery

Na podovima se ne biste trebali spoticati. S anhidritnim estrihom uvijek ćete biti na pravom putu. Izlivene glazure dokazane su tokom godina prakse i postali su prvi izbor profesionalaca. Ovaj siguran i ekološki prihvatljiv građevinski materijal stvara temelje za zdrav život. Gipsane glazure su stabilne i bez ikakvog neželjenog smanjivanja.

Manje buke

Sa samorazlijevnim izravnavajućim estrisima možemo uštedjeti na debljini poda. Ovi se estrisi nanose debljinom od 35 mm, što je 25% tanje od cementnog estriha. Ova "štednja na debljini" može se koristiti za toplinske i zvučne izolacije, čime se povećava toplina i udobnost životnog prostora.

Podno grijanje

Zahvaljujući izvrsnim svojstvima provođenja topline, samorazlijevni anhidritni estrisi idealni su za učinkovito podno grijanje. Gipsani estrisi spajaju udobnost s uštedom troškova. Estrisi savršeno oblijevaju cijevi podnog grijanja, što dovodi do bržeg i ravnomjernijeg raspoređivanja topline na podnu površinu.

Poter na podlahové vykurovanie

Brza i jednostavna primjena

Samonivelizačný poter

Novogradnje ili obnove, različite vrste podloge, bilo kakav završni podni sloj – sa samorazlijevnim estrihom možete raditi brzo, pouzdano i po razumnoj cijeni. Zahvaljujući samoizravnavajućim svojstvima i tekućem obliku anhidritnog estriha, možemo postići potrebnu ravnost bez potrebe za izjednačavanjem poda pomoću dodatnih slojeva. Gipsani estrih Baumit Alpha isporučuje se u vrećama ili spremnicima. Samorazlijevni estrih je stabilan, bez neželjenih naprezanja i potrebe za dodatnim pojačanjima. Anhidritni estrisi pogodni su za graditelje kao i za investitore.

Baumit Alpha 2000

Samorazlijevni izravnavajući gipsani estrih razreda CA-C20-F5, za unutrašnje prostore i idealan za podno grijanje. Anhidritni estrih može se nanositi kao vezni (25-50mm), estrih na razdjelnom sloju (30-50mm), plivajući (35-50mm) ili kao estrih s podnim grijanjem (najmanje 35mm + promjer cijevi).

Baumit Alpha 3000

Samorazlijevni izravnavajući gipsani estrih razreda CA-C30-F6, povećane čvrstoće, za unutrašnje prostore i idealan za podno grijanje. Također je pogodan za tanje slojeve. Anhidritni estrih može se nanositi kao vezni (25-35mm), estrih na razdjelnom sloju (25-40mm), plivajući (30-50mm) ili kao estrih s podnim grijanjem (najmanje 35mm + promjer cijevi).