BAUMIT CLUB: Sinonim za klub pravih majstora


Biti u koraku s vremenom, biti uvijek na izvoru informacija i pravom mjestu, biti partner i poznavati kvalitetne dobavljače – to je oduvijek bilo važno pravim majstorima za uspješnu izvedbu. Za njih, okupiti tim saradnika sličnih kvalifikacija i iskustava, kojima izazov novog i drugačijeg ne predstavlja prepreku, znači u konačnici višegodišnje ukazano povjerenje klijenata i stabilno poslovanje. Umrežiti istomišljenike oko zajedničke ideje, podržati one koji su na tom putu, te pronaći modele dodatne podrške za što uspješniju realizaciju projekata, nekako se prirodno nametnulo kao imperativ Baumit kluba lojalnosti.

Ovaj Klub okuplja prave majstore i one koji će to tek postati te svake godine nudi korisne sadržaje i pogodnosti njegovim članovima. To se postiže kontinuiranim osluškivanjem potreba članova, a ova dvosmjerna komunikacija svake godine postaje sve više i više prisnija, što osigurava veće razumijevanje i neke nove poglede. Baumit tim pred sebe stavlja ambiciozan plan za realizaciju mnogobrojnih ideja, upravo onih koje dolaze od članova Kluba, koje će unaprijediti njihov rad, učiniti ih prepoznatljivim, podržati izgradnju profesionalnog imidža pred kupcima, koji rezultira visokim stepenom povjerenja. A uz to sve, ideja je da se svi zajedno što više družimo, zabavljamo i razmjenjujemo iskustva i korisne informacije.

Oprema i alati su produžena ruka

Znamo za onu našu poznatu izreku da „bez alata, nema zanata!“, međutim, remek djelo počinje prvo da se kreira u glavi čovjeka. A tek onda, alati ubrzavaju materijalizaciju i čine izvedbu preciznom i kvalitetnom. Eto to bi bio dobar prefiks izreci u našem slučaju, pa bi zapravo zvučala ovako: „bez pravog majstora i alata, nema ni zanata!“.


Ove godine u Baumit Clubu, kao vrijedne nagrade za prikupljene bodove, donosimo setove i pojedinačne alate za različite namjene i tehnike izvođenja. Korisnici ovih alata iskazuju dobre recenzije i preporuke, što vjerujemo da ćete i vi osjetiti u svakodnevnom radu. Osim toga, njihov dizajn zaista komunicira profesionalizam, što ide pod ruku i profi imidž svakog od članova Kluba.

Baumit radna odjeća, poput hlača, prsluka i jakni nudi povećanu mobilnost i funkcionalnost zbog džepova, zakački i ostalih dodataka. Njihov fleksibilan kroj ne ometa pokrete i rad, a materijali daju ugodan osjećaj bez obzira na godišnje doba i vanjske temperature. Neosporan je i dizajn, koji vizualno ističe nosioca i naglašava željeni profesionalni izgled, što je još jedan od značajnih benefita. Članovima Baumit Cluba su također, i ove nagrade, radna odjeća, na raspolaganju za prikupljene bodove

Vrijedi istaknuti još i posebnu pogodnost - poklon kartice i vaučere određene novčane vrijednosti u odnosu na prikupljenu količinu bodova. Ove nagrade omogućavaju dodatne nabavke, izvan ponude nagrada Baumit Cluba, a kod partnerskih kompanija Petrol, Imtec i Lorencic. Više o nagradama možete saznati na https://klub.baumit.ba/nagrade

Zanimljivi događaji i susreti pravih majstora
Baumit Klub se gradi i razvija zaista u smjeru jedne veće interakcije kompanija i članova, te njihovog međusobnog upoznavanja i umrežavanja. U perspektivi članove očekuju zanimljivi događaji i susreti koji će ojačati njihove veze, znanje i donijeti vrijedno iskustvo. Prvi u nizu aktuelnih događaja je nagradna aktivacija za članove kluba „Ko je guru za fasade?“

One koji redovno prate Baumit kanale komunikacije i društvene mreže dočekao je ovih dana zanimljiv izazov. Baumit bira najljepše fasade izvedene od strane majstora članova Baumit Cluba lojalnosti u Bosni i Hercegovini za 2024. godinu. Tokom decenija poslovanja na tržištu BiH Baumit materijali su poslužili za mnoge kreativne izvedbe i zaista umjetnička djela u arhitekturi koja ponosno krase naše gradove. Izvođači radova koji koriste Baumit materijale, njihovi majstori te članovi Kluba su oni koji su tome doprinijeli, a među njima se kriju prave zvijezde, vrijedne posebnog spomena i sjaja.

Od članova se očekuje da ove sezone budu kreativni u izvedbi te da to zabilježe svojim mobilnim telefonom i pošalju po bar tri fotografije na e-mail marketing@baumit.ba. Uz poslane fotografije učesnik treba navesti ime i prezime, broj telefona i mjesto gdje je objekat izveden, uz prethodno odobrenje vlasnika. Moguće je prijaviti i više objekata izvedenih tokom 2024. godine. Na jesen će biti odabran „guru“ za fasade kojeg očekuju mnogobrojna iznenađenja te posebna podrška i saradnja s Baumitom.


Doprinesite razvoju novih rješenja
Posebnu pažnju kompanija Baumit posvećuje istraživanju i razvoju. Svi koji su koristili materijale ili bili u interakciji s kompanijom zasigurno su čuli za Viva istraživački park, najveći takvog tipa u Evropi. Svi sistemi, rješenja i materijali prolaze kroz mnogobrojna istraživanja, testiranja i prilagodbe, kako bi odgovorili najzahtjevnijim uvjetima i životnim potrebama modernog čovjeka.

Članovi Baumit Cluba su vrijedna karika u istraživačkom lancu i uživaju posebne pogodnosti. U skorijem periodu očekuju se posebni angažmani i saradnja s članovima, s ciljem ostvarivanja obostranih interesa, koji će učiniti čovjekov životni prostor ugodnijim mjestom, svakako uz GO2morrow ciljeve održivosti i imperativ zaštite životne sredine.

Više o tome kako se učlaniti u Klub lojalnosti, tj. registrirati, sakupljati bodove, ostvariti uštede i učestvovati u zanimljivim događajima možete saznati ako posjetite web stranicu https://klub.baumit.ba/

Dobro došli u Klub pravih majstora!